Welkom op de website van de Raaijhal

Introductie foto

De Raaijhal is dé multifunctionele accommodatie van Overloon waar u terecht kunt voor diverse uiteenlopende doeleinden zoals sport- en spel, feesten, activiteiten, evenementen maar ook gewoon voor de gezelligheid. In de Raaijhal staat kwaliteit, hygiëne hoog in het vaandel en plezier voorop!

Sporthal

Sporthal foto

De Raaijhal beschikt over een grote sporthal met een afmeting van 28 x 44 x 7,5 meter (LXBXH).

De hal is onder te verdelen in 3 compartimenten die van elkaar gescheiden kunnen worden d.m.v. rolgordijnen (komen vanuit het dak naar beneden) en scheidingsnetten, waardoor de hal voor diverse uiteenlopende sporten en meerdere doelen tegelijk te gebruiken is.

De hal kan worden voorzien van elke willekeurige muziek en er zijn microfoons aanwezig.

Vanaf de tribune kunnen toeschouwers alles volgen. Onder het genot van een drankje uit het sportcafé is het ook hier goed toeven.

Heeft u interesse om de Raaijhal te huren voor sport of spel activiteiten, ga naar eenmalige reserveringen of seizoens reserveringen.

Sporthal foto Sporthal foto Sporthal foto

Sportcafe

Sportcafe foto

De Raaijhal beschikt over een sfeervol sportcafé waar u gezellig kunt vertoeven.

Het café beschikt 2 biljarts en 4 dartbanen. Er zijn spellen, kaarten, enz. aanwezig en er hangen 2 tv ‘s en een beamer met een groot scherm, waarop u naar sportwedstrijden kunt komen kijken. Daarnaast is er een muziekcomputer aanwezig en kunt u m.b.v. een app op uw telefoon uw eigen verzoeknummers aanvragen.


Adverteren

Adverteren foto Adverteren foto Adverteren foto

Jaarlijks komen er duizenden bezoekers uit de hele regio naar de Raaijhal. In de binnenkomsthal en in het sportcafé zijn in totaal 3 tv’s en een beamer geplaatst. Op deze schermen wordt informatie getoond over lopende activiteiten en evenementen. Ook worden deze gebruikt voor reclamedoeleinden. In de hal hangen tegen de wanden reclameborden.

Wanneer u geïnteresseerd bent om te adverteren middels een bord in de hal of op de tv schermen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Adverteren foto